Home Carti PDF Un lord perfect

[PDF] Un lord perfect

Coperta Carte Un lord perfect

Iti doresti sa citesti cartea Un lord perfect publicata de Alma? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un lord perfect

Editura: Alma

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Mostenitorul contelui de Hargate, Benedict Carsington, viconte de Rathbourne, este aristocratul perfect. inalt si chipes, el este renumit pentru manierele impecabile si pen – tru buna-crestere. Benedict cunoaste foarte bine regulile inaltei societati si nu are nici o problema sa le respecte – pana cand ii iese in cale EA. Bathsheba Wingate face parte dintre ingrozitorii De Lucey, o ramura a familiei cunoscuta pentru minciunile, inselato – riile si escrocheriile ei. Nici nu-i de mirare ca familia de rang inalt a sotului ei i-a renegat. Ramasa vaduva, ea este hotarata sa-i asigure fiicei sale o viata stabila si o educatie aleasa. Nimeni si nimic nu o pot impiedica pe Bathsheba sa-si duca planurile la bun sfarsit – pana cand apare EL. Impetuoasa si neastamparata fiica de doisprezece ani a Bath – shebei il atrage pe nepotul lui Benedict intr-o adevarata aventura, si copiii pleaca in cautarea unei comori vechi de o suta de ani. Pentru a le da de urma, Benedict si Bathsheba trebuie sa porneasca intr-o misiune de salvare ce ii obliga sa stea primejdios de mult timp unul in preajma celuilalt. Situatia nu poate sa conduca decat spre un adevarat scan – dal daca lumea buna afla de fuga lor impreuna. Dar curand Benedict ajunge la concluzia ca a cadea de pe piedestalul pe care l-a ridicat societatea, numindu-l Lordul Perfect, in bratele fermecatoarei Bathsheba este un pret pe care este dispus sa-l plateasca. Loretta Chase a absolvit Clark University, dupa care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice. Cartile ei au fost distinse cu premii importante ale genului, printre care si premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America….

Cartea Un lord perfect PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.