Home Carti PDF Un nou rasarit

[PDF] Un nou rasarit

Coperta Carte Un nou rasarit

Iti doresti sa citesti cartea Un nou rasarit publicata de Orizonturi? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un nou rasarit

Editura: Orizonturi

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Nelipsita din fruntea topurilor americane si din alte tari ale lumii, Josephine Cox, supranumita regina genului romantic, isi incanta din nou cititorii cu acest roman. Totul incepe ca o frumoasa poveste de dragoste. S-au casatorit. Au avut copii. Dar ea s-a izolat de toti, s-a pierdut intr-o lume ciudata, a spaimelor si a umbrelor. Poti trai iubind o himera? Sau trebuie sa te intorci la viata si sa privesti inainte? Iti poate aduce sansa unei noi iubiri iesirea din cosmar? Cu ce pret? Sunt intrebari la care veti gasi raspuns in acest roman de mare profunzime psihologica, in care cititorul se va regasi, poate, in unele ipostaze. O poveste de neuitat, care invita la meditatie……

Cartea Un nou rasarit PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.